supervisie en leertherapie

Naast mijn werkzaamheden als behandelaar ben ik met veel plezier betrokken bij het opleiden en trainen van jonge collega’s. Vanuit mijn praktijk bied ik supervisie en leertherapie aan. 

Supervisie

In supervisie kijk, denk en voel ik mee met de behandeling, die jij jouw client biedt. Ik probeer in de supervisie vorm te geven aan een prettig en speels leerklimaat, dat afgestemd is op waar jij als supervisant bent in je ontwikkeling. Ik zal je uitdagen tot experimenteren en daarop met je reflecteren. Ik hoop, dat je de ruimte blijft voelen om te twijfelen en je eigenheid te ontdekken. En vooral dat je plezier in leren zult hebben. Ik richt mij op klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, die supervisie over algemene psychotherapeutische vaardigheden (NVP) zoeken. Ik ben thuis in de volgende referentie-kaders: persoonsgerichte-experientiele psychotherapie, mentalisation based treatment en de beoefening daarvan in individuele , groeps- of systeemsetting. 

Leertherapie

In leertherapie ben je bezig met het bevorderen van je zelf-functioneren en ook met het bevorderen van je interpersoonlijk functioneren. Het gaat over het ervaren van de (kwetsbare) positie van cliënt en over het belang van de therapeutische relatie. Diverse therapeutische technieken ervaar je van binnenuit. Bewustwording van het verschil tussen professional en cliënt is een ander doel van leertherapie. Het kan je helpen om te onderscheiden wat van jou en wat van de ander is.

Kosten en aanmelding

Supervisie of leertherapie kost €140 per 60 minuten. In een kennismakingsgesprek kunnen wij verwachtingen op elkaar af stemmen. Neem daarvoor telefonisch of per email contact met mij op.